A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
A TRMT hatása
Vezérlő elvünk: Energia-harmónia-befogadás-cselekedet. Az önnevelő folyamat már az első tréninget követően beindul, és az utolsó alkalom után is tart. A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia (TRMT) növeli a tudatosságot.

A fények és hangok formájában érkező impulzusok monotonitása fokozza az érzékszervek kifinomultabb működését, emeli a reakciókészséget, tágítja az elmét. A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát alkalmazók – természetes energiáik mozgósításával – egyre éberebbé válnak, mert mind több információt képesek kezelni.

A TRMT-t alkalmazók életével kapcsolatban, a TRMT-oktató sosem hozhat döntést. Saját sorsának alakulásáért kinek-kinek magának kell vállalnia és viselnie a felelősséget.
A felelősségtudatot a TRMT-t oktató növelheti, de nem vállalhatja át senkitől.

A TRMT valódi és állandó hatásosságának megítélésére egyedül a hallgatók az illetékesek, a Harmónia Iskolánkban leadott észrevételeikben, illetve honlapunk  Tapasztalatok rovatában. A legreálisabban kb. egy évvel a kurzus befejezését követően tudják összefoglalni a tréning segítségével beindult mentális változásokat.

Harmónia Iskolánk hallgatói érzékenyebbé, nyitottabbá válnak, de mindenhatóvá nem. A világ dolgai még a belső fejlődésünknél is nehezebben változnak. Nehéz elfogadni, de igaz, hogy testi-lelki-szellemi gyarapodásunk egész életünkön keresztül tart.Előző 1 2 Következő
2008. március 14.