A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
A tudatosság üzenete
Harmónia Iskolánkban elsajátítható a Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia (TRMT). Iskolánk hallgatói TRMT-alkalmazó vagy TRMT-oktató kísérete mellett, a saját élményeiken keresztül tanulhatják az önkezelést.

Harmónia Iskolánkban sem csoportos foglalkozás, sem irányított meditáció nincs: mindenkivel egyénileg foglalkozunk, abban a tempóban, amely számára a legmegfelelőbb.
Szellemi műhelyünkben nincsenek padok, a hallgatók nem írnak dolgozatot, nem felelnek, nincs be- és kicsengetés, senki sem kap intőt.

Fő célunk a családok mentális erősítése, összetartása és – fejlődésük érdekében – a számukra legmegfelelőbb információkkal való ellátásuk.

Tapasztalataink szerint megfelelő idő szükséges ahhoz, hogy mentális – testi-lelki-szellemi-érzelmi – állapotunk változása a „küszöbön belül”, azaz saját magunk számára is érzékelhető legyen.

A magasabb szintű rezgésünkre való ráhangolódásunk első jele a látásunk, hallásunk, ízlelésünk, szaglásunk és tapintásunk kifinomultabb érzékelése. Ez, a legbiztonságosabban – agyunk ősi működését figyelembe véve – minimum hat-nyolc hét tréningezéssel érhető el. A saját élményű TRMT-kurzus tanulási folyamata ezért hat-nyolc hét. Ennyi idő alatt érezhetően megerősödik az idegrendszerünk, így biztonságosabban dönthetjük el – a „nem”-eket is kimondva –, hogy mire nincs tovább szükségünk, mi a következő teendőnk.

Ezután – Hic Rhodos, hic salta! („Itt van Rhodos, itt ugorj!”) – néhány hónap önálló tréningezés van soron.

Az ezt követő – akár két-három évig is eltartó – önfejlesztő munka további rendszeres konzultációkat igényel. Ezt azok vállalják, akik lakóhelyükön a Harmónia Iskolánkban tapasztalt szellemiséget – időközben beindított – saját stúdiójukban kívánják képviselni. Ezt a lehetőséget azoknak ajánljuk, akik eredendően is valamilyen segítő/gyógyító hivatást végeznek, és tréneri tapasztalatainkat ötvözni tudják saját szakterületük gyakorlatával.

A TRMT megtanulása előtt szerződést kötünk hallgatóimmal, melyben tisztázzuk, ki mit várhat, és nem várhat el a partnerétől.

A tudatosság üzenetének közvetítése Önről, Önért és mindazokért, akiket szeret, akikért felelősséget érez, akikre számít – a mindannyiunkhoz legméltóbb elhivatottság!

Tekintse meg Fotóalbumunkat!

Olvasson bele a Tapasztalatok menüpontba is!Előző 1 Következő
2008. március 14.