A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Küzdelmes sors a 22 éves Varga Normané. Négy esztendővel ezelőtt szép reményekkel készült a következő évi európai bokszversenyre, amikor a szilveszteri buliból hazafelé rátámadtak és a villamos alá lökték. A bal karját mindössze kétcenti széles bőr tartotta, izom és ér elszakadt...

Csákvári Zita hosszú út végén talált rá a Harmónia Iskolára, ahol a TRMT rendszerének alkalmazása során újra és újra átélte azokat a lelki magasságokat és mélységeket, melyek valaha is bearanyozták az életét, illetve amelyek némelykor konfliktusba sodorták. Itt következő vallomásában elolvashatjuk, hogy a számtalan újrafogalmazás az átalakulás olyan folyamatába vezette, amiért ma már hálás a sorsának és mindazoknak, akik őt választják tanáruknak.

A fenti „ütős” címet vétek lett volna nem „eljátszanunk”. Megmagyarázom: mindenről a playback színház tehet, úgyhogy ne mondjon le Sütöri Ági! Amennyiben minden marad a régiben, majd jól bemutatjuk a színházat… Áttűnések? Át hát! Játékos kedvünknél csak komoly szándékunk nagyobb: hirdetni, hogy a TRMT segít még jobbá, még erősebbé, még barátságosabbá, még toleránsabbá, még ügyesebbé, még okosabbá válni. Szakolczai Krisztina, az Áttűnések Improvizációs Színház társulatának művésze mindezt naponta így tapasztalja.

Mayer Róbert céltudatos ember, semmit sem bíz a véletlenre. Amit a saját erejéből elért, megbecsüli, fejleszti – miképpen a mentális állapotát is, hiszen a Harmónia Iskola tréningezője. Hogy képességei ne kopjanak és az erősebbnél is erősebb, a jobbnál is jobb maradhasson, rendszeres agytréninggel is gondoskodik testi-lelki-szellemi-érzelmi egészségéről.

Kovács Vanda színművésznő mindennapjai a próbák, a színpad, a szinkron és a forgatások egymásutániságában telnek. Őt a TRMT legfőképpen az állandó összpontosításban, teljesítményei növelésében segíti.