A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Honlapunkon tanácsadói szolgálatot indítottunk, melynek témája természetesen a TRMT. Kedvcsinálónak – név nélkül – közzéteszek néhány „társalkodást” az utóbbi időkből. Várom olvasóink kérdéseit e-mail címűnkre (harmisk@enternet.hu).

Sunita Abplanalp (Svájc) hegedű szólóestje

A szülők, de talán még az iskolások – bármennyire égjenek is az olimpiai nekiveselkedések lázában – sem feledkezhetnek meg arról, hogy még néhány röpke nap és kezdődik az új tanév. Az örök olimpia, ahol a készülődés és a helytállás is folyamatos, érdemjegyekben mérhető, jövőt alapozó elfoglaltság. E munkálkodás lendületének megőrzésében, hatékonyságának ugrásszerű emelésében siet a segítségükre a tudományos relaxációs meditációs technológia (TRMT) tanulástámogató programsora.

A Budapest-Bristol Express társulata szeretettel meghívja Önt és kedves családját Óbarokra, Kornél és a kommunikáció című bemutató előadására.

„Minden egyes találkozáskor nem csak én találkozom, hanem velem is találkoznak. Nem arról van szó, hogy az egyik embernek segítségre van szüksége, a másik pedig megadja azt. Aki kéri a segítséget, annak nyilvánvalóan szüksége van rá, de aki a segítséget adja, annak is segítségre van szüksége, hogy megtalálja a kellő szavakat, a jó 'tanácsot', hogy valódi és hiteles legyen a reagálása. A valóság sokkal kölcsönösebb, mint hinnénk.” (http://www.sos505.hu/ale.html)

Az Operaház vezetése úgy döntött, hogy június 16-án – a közelmúltban elhunyt ifj. Nagy Zoltán balettművész, tanár családjának megsegítésére – jótékonysági balettestet rerndez.

Örömmel ajánljuk honlapunk látogatóinak figyelmébe, hogy – új játékszabállyal és megújult külsővel – ismét színre lépett az IPM-Elmebajnokság.

Az orvosi hivatás stresszterhelései a Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia (TRMT) elsajátításával és egyedülálló mentális segédeszközének, a DAVID PAL tipusú audiovizuális stimulációs (AVS) készülék használatával hatékonyan, eredményesen kezelhetőek, a kiégési tünetek megelőzhetőek.

Ki vagyok én? címmel hétvégenként folyamatosan induló TRMT-táborba hívjuk az érdeklődőket Gyulára. A tábor idején mentális állapotfelmérést, AVS-programokat és értékelést, valamint élményfürdőzést kínálunk a résztvevőknek.

Honlapunk látogatóinak kérdéseivel időről időre megkeressük Harmónia Iskolánk alapítóját, Kevevári M. Katalint.

Érdemes megkeresni azt az információt, amelyik megrendítette egészségünket. A „Hol a hiba a működésemben?” kérdésre akkor kapunk választ, amikor agyunkban az alfa agyhullámok dominálnak. A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiával – fény- és hangimpulzusokkal – gyorsan és hatékonyan megtaníthatjuk agyunkat az alfa agyhullámok birtoklására.