A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Állapotfelmérés - konzultáció
JÁTÉKOS ÁLLAPOTVIZSGÁLAT – KONZULTÁCIÓ: egy-egy Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia (TRMT) edzésterv elkészítését minden esetben állapotfelmérés előzi meg. A játékos agyvizsgálatunk neve Think fast, melyet pilóták, élsportolók mentális állapotának tesztelésére is használnak.

A különböző típusú feladatok az agy teljesítményfokozására is hatnak. Ezen feladványok jellemzői, hogy szokatlanok, kihívás jellegűek, melyekről az adott pillanatban az agy automatikus válaszokkal nem érhet el jó megoldást.
Kísérletek kimutatták, hogy a rendszeres játékhasználat során az ingerületátvivő dendritek közötti közvetlen kapcsolatok száma növekedett. A játékos fejlődése és a játék bonyolultabbá válása egymást indukáló folyamat.

A Think fast fejleszti és méri:
• a fizikális és észlelési reflexeket,
• a tudatküszöb alatti tudatosságot,
• a kognitív – megértő – tulajdonságokat,
• a munkamemória gyorsaságát és kapacitását.

Az egyszerű, pár percig tartó agytréning-vizsgálat során agyunk gyorsaságát, feldolgozó képességét elemezhetjük:
• Kiderülhet, hogy érdemes-e gyors reakcióidőt, éles elmét igénylő feladatokkal foglalkoznunk, élesek, tiszták-e érző-mozgató, szem-kéz funkcióink.
• Megtudhatjuk, milyen hatásfokkal és sebességgel dolgozza fel agyunk az adatokat, és hogy több döntéshelyzettel bonyolítva mi jellemzi aktuális agyi teljesítményünket.
• Világossá válhat gondolkodásunk, döntéseink sebessége, eredményessége, memóriánk állapota és az agykapacitásunk is.

A Mhz-pontosságú állapotfelmérés során megmutatkozik, hogy testi-lelki-szellemi-érzelmi szükségleteinket harmóniában tartjuk-e, vagy elhanyagoltuk magunkat és átmenetileg kimerültté, figyelmetlenné, döntésképtelenné váltunk.

Az állapotfelmérés díja: 8.000 Ft.

Kedves Olvasó!
Annak érdekében, hogy biztonságosan használhassa AVS-készülékét, és mások hasznára is lehessen vele, javasolt részt venni egy saját élményű
TRMT-kurzuson.

Két évtizedes tapasztalataimmal állok rendelkezésére.

Tekintse meg Fotóalbumunkat!

Olvasson bele a Tapasztalatok menüpontba is!

TRMT-zőink európai központja, a világhírű cseppkőbarlang közelében levő Aggteleki „TITANUS” ház várja azokat a vendégeket, akiknek mindössze egy hétvége adatik arra, hogy kipihenjék hónapok óta tartó fáradalmaikat. Stresszelvonó kúránkon három nap alatt olyan fitté válhatnak, mintha két hetet üdültek volna!

Tekintse meg:
www.stresszelvonokura.hupont.huElőző 1 Következő
2008. március 12.