A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Együttműködő partnerek
Harmónia Iskolánk TRMT-kurzusán részt vett hallgatóink számára összefoglaljuk, hogy mit kell teljesíteniük és tenniük az együttműködő partneri kapcsolat megvalósításáért.

A TRMT-kurzust elvégzett hallgatóinknak fél éves gyakorlati tapasztalatszerzési lehetőséget kínálunk a Harmónia Iskolában, hogy eldönthessék, a nálunk tanultakat miképpen tudják ötvözni jelenlegi hivatásuk, szakterületük ismeretanyagával.

A gyakorlat során kiemelkedő szerepet kap a személyes értékelés, a tanácsadás, az útbaigazítás, melyek segítenek az együttműködő partneri munka mibenlétének feltérképezésében, a Harmónia Iskolában megszerzett tudás másoknak átadásában való jártasság megszerzésében, a mentális fejlődés technikai nyomon követésében.

E hat hónap alatt alkalom nyílik arra is, hogy konzultáljunk róla: a jelentkezőknek mit kell tenniük annak érdekében, hogy együttműködő partnerként a lakóhelyükön megszervezhessék és működtessék a saját stúdiójukat.

A stúdió berendezése, felszerelése egységes követelményrendszernek felel meg, ami garantálja a mindenkori hatékony és eredményes munkát, a TRMT-vel ismerkedők magas színvonalú kiszolgálását, mentális előrehaladásuk mindenkori garanciáját.

A Harmónia Iskola együttműködő partnere több évi sikeres tevékenység és a TRMT teljes körű elsajátítását követően állhat készen a TRMT-oktatói szint elérésére.Előző 1 2 Következő
Kevevári M. Katalin
2008. augusztus 19.