A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Életre szóló megoldás
A Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia (TRMT) a maga működési területén hidat emel a tudományos eredmények és a hétköznapi ismeretek közé. Az elméletből kiemeli a kézzelfogható tudást, közérthetővé teszi, s hozzáadja a felgyülemlett összesített tapasztalataihoz.

A Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia (TRMT) a fény és a hang ősi relaxáló erejét ötvözi a komputeres csúcstechnika tudományával.

A TRMT eredménye a meditációtól az öngyógyítás kiteljesítéséig vezet.

A TRMT a kihívásokra válaszoló személyiségek életformájaként megtanulható relaxációs-meditációs technológiája, melynek eszköze az audio vizuális stimulációs (AVS) berendezés. Hatása orvosi eszközzel (EEG) is követhető.

Képzelje el:
Ön kényelmesen hátradől egy masszázsfotelben: hozzáértő „kezek” lazítják megkeményedett izmait. Egy pihepuha takaró a védettség-érzést kelti fel Önben. Halk zene szól.
A TRMT-alkalmazó elindítja a színek, fények, formák – mindenkinél más és más –, egyedi kavalkádját.
Az AVS-készülék szemüvegéből – a szem egészséges működését modellezve – fényjelek, fejhallgatójából pedig egyenletesen lüktető hangok ringatják el Önt és viszik egyre mélyebb, ellazultabb tudatállapotba.
Röpke percek múltával pedig, már az anyaméh biztonságát, a magzati lét lebegését, az időtlenség nyugalmát élheti át. Régi élményekkel kapcsolatos érzések futnak át az agyán, s a feltörő emlékek egészen az álmok birodalmáig vezetik.

A Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia a fény és hang hatására változó tudatállapotok kézbentartásának módszere. A TRMT-alkalmazó mentális állapotának fejlesztő eszköze a – több évtizedes tudományos háttérrel rendelkező – AVS-készülék.

A passzív relaxáció-meditáció hatására kialakuló új magatartásforma következményeként a változásokra, azaz a cselekvésekre immáron felkészült hallgató – TRMT-oktatója segítségével – képes tartósan felülmúlni előző teljesítményeit.

A TRMT az önismeret magasiskolája, melynek célja és következménye az új viselkedéskultúra elsajátítása és gyakorlása.


A TRMT közege a kommunikáció. Oktató és hallgató mind elmélyültebb, bensőséges párbeszéde adja meg a keretét kettejük egymást ösztönző haladásának. Egyrészről lehetővé teszi a hallgató gondjainak, dilemmáinak, útkereséseinek feltárását, másrészt az ezekből leszűrt élmények és érzések, a megfogalmazott közös álláspontok megfeleltetését a korábban megszerzett ismeretanyaggal.Előző 1 Következő
2008. március 14.