A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Fórum
 

E rovat oldalain várjuk és osztjuk meg olvasóinkkal hozzászólásaikat, véleményüket, tanácsaikat, javaslataikat honlapunk tartalmával, Harmónia Iskolánk tevékenységével, a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia ismeretanyagával kapcsolatban.

Az alábbi linkre kattintva, kérjük, írják meg elektronikus levelüket és küldjék el az agyinfo.hu honlap szerkesztőségébe:

Fórum

Kevevári M. Katalin (2008. 06. 30.)
Kedves Angéla!
Az országos hálózatunk kiépítése folyamatos, de egyelőre több a külföldi érdeklődő. Azt tapasztaltam, hogy itthon zártabban, belül forrva "dolgoznak magukon" az emberek.
Tudjuk, hogy "NYITNIKÉK". Ám ahhoz, hogy a Harmónia Iskolánk nyitott ajtaján besétálhasson valaki, ahhoz is "nyitnikék".
A TRMT nem kis áldozatot kíván, nem kevés időt, hiszen önmagunk határainak, korlátainak másik oldalát ismerhetjük meg általa, hogy biztonsággal elengedhetjük a régi, megrögzött szokásainkat.
Aki készen áll a változásra és nem gördít akadályt önmaga fejlődése elé, az előbb-utóbb meg tudja szervezni úgy az életét, hogy végigjárhassa életiskolánkat (könyvemben és a honlapunkon is bemutatom azokat, akik a TRMT segítségével jutottak ötről hatra).
A nyolc hetes "mentális út" elengedhetetlen a haladáshoz.
Próbálkozás szintjén megkockáztattuk a "gyorstalpalót", de éppen mert törékeny emberi lelkeink vannak, nem vált be. Azóta sem vágtak bele TRMT-s tevékenységükbe azok a hallgatók, akik "turbósítva" akarták az információkból megtanulni önmagukat annak érdekében, hogy meggyógyulva gyógyíthassanak. Sajnos ezeket a katarzisokat, nagy felismeréseket, kalandot rejtő mentális utakat lehetetlen nem megadni magunknak.

Remélem hamarosan lesznek győri és környékbeli vendégeink is, akik a saját településükön felelősségtelje hozzáállással felvállalják az iskolánkkal való együttműködést. Talán Ön is ezzel a szándékkal keresett.
A 8 hetes kurzusunkra elég heti egyszer 2 órára eljönni, amennyiben az AVS-készüléket már az elején beszerzi és otthon használja az energetizáló programokat.
Minden jót kívánok, várom további kérdéseit, észrevételeit.
Üdvözlettel: Katalin

Pécsi Angéla (2008. 06. 30.)
Kedves Katalin!
Érdeklődöm, hogy Győr környékén van-e lehetőség tréningre, van-e errefelé olyan tréner, akit ajánlana? Ha nem, annak mi az oka? Várható-e, tervezi-e Ön, hogy országos hálózatot épít ki? Jó lenne, ha a vidéki ember is részt tudna venni ilyen pozitív életszemléletű programokon! Nem hiszem, hogy 8 héten át tudnék ingázni Pestre...

Kevevári M. Katalin (2008. 04. 20.)
Kedves Zsike!
Örömmel hallom a jó híreit! Kívánok Önnek sikeres „helyreállítást”, és remélem, sokáig megőrzi ragyogó képességét, amivel az aktív és passzív meditációs technikákat ötvözni tudja.
Szeretettel ölelem: Katalin

Balatoni Zsike, Kiskunhalas (2008. 04. 20.)
Tíz éve agykontrollt tanultam, de néhány hónapra rá elment a kedvem tőle, mert – ezt csak nem régóta tudom – nem volt kellő energiám a rendszeres gyakorláshoz; történt abban az időben két haláleset a családomban, közben munkanélkülivé vált a férjem, amitől idegösszeomlást kapott, az egyik gyerekem botrányosan kezdett viselkedni, majd a drogfüggősége miatt szabályosan ki kellett őt zárni az otthonunkból, szóval tragikus eseményekkel kellett birkóznom. Az elmúlt hónapokban, a TRMT hatására kezdtem ismét elővenni pl. a háromujj technikát. Ismét működik! Azóta, hogy magam is AVS-készülék tulajdonos lettem és kitanulhattam a kezelését, olyan iramban kezdtem fejlődni, amit eddig sosem tapasztaltam! Köszönöm az agykontrollnak, köszönöm a TRMT-nek! Nagyon köszönöm Katanyának azt, hogy sosem akart semmiben befolyásolni, magam jöhettem rá, hogy az energiáim mozgósításával minden képességemet visszahozhatom és működtethetem. Lassan minden helyrehozhatóvá alakul az életemben. Hálával gondolok minden segítőmre!

Kevevári M. Katalin (2008. 04. 20.)
Kedves Zs. I.!
Köszönöm megtisztelő érdeklődését!
Az AVS-készüléket a saját élmények megtapasztalása, a mentális változásokra való egyéni felkészülés nélkül megvásárolni olyan, mintha ismerkedés nélkül házasodnánk.  Vagy bejön, vagy nem.
Ettől függetlenül iskolánkban bármikor megrendelhető.
Azt tapasztaljuk, hogy aki így tesz, éppen akkor hagyja abba a saját kezelését, amikor a mentális változásait nem érti, váratlan traumaként éli meg. Ilyen helyzetben – talán az egó sugallatára – hajlamosak vagyunk mást hibáztatni és abbahagyni az AVS-t. (Mondván például, hogy a tréning hatására kellemetlen álmaim vannak, napközben érthetetlen érzések törnek rám, másképpen gondolkodom, „csak úgy” megkívánom a páromat, holott eddig a kiszeretés fázisában éltem, most meg kapcsolatunk újraértelmezésén töröm a fejem és ettől elhatalmasodott rajtam a félelem, döntéseimmel hezitálok stb.)
Mivel az AVS berendezés a legmagasabb szintű működésünkre, a tudatunkra hat, különösen mielőtt másokkal is foglalkoznánk, a saját kezelésünket  is érdemes begyakorolnunk, hogy mindig higgadt, derűs problémamegoldók lehessünk.
A mentális hatásokra mindenki másképpen reagál, nincs két egyforma ember. A TRMT éppen azokat az ismereteket adja át, amelyek elindítják bennünk a változást. Azoknak ajánljuk, akik készen állnak a változásra. Az első nyolc héttel megalapozhatjuk az élethosszig tartó tanulási hajlamot, a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát. Harmónia Iskolánkban  díjtalan kipróbálási lehetőséget teremtünk, s amennyiben rajtunk keresztül megrendeli, a gép kezelésére is megtanítjuk.
A TRMT-kurzust az AVS-készülék vásárlása után – amikor érzi, hogy még többet szeretne tudni, amikor a sorsbogozásaiban még inkább szükségét érzi a humán kíséretnek, amikor meggyőződött a fent leírtakról – is elkezdheti.
Üdvözlettel: Kevevári M. Katalin

Zs. I. (2008. 04. 20.)
Az AVS készüléket lehet-e egyedül használni, úgy értem, hogy anélkül, hogy „harmónia iskolába” járunk? Az én lakhelyem közelében nincs ilyen iskola. Előre is köszönöm a választ!

Kevevári M. Katalin (2008. 04. 19.)
Kedves Gábor!
Jólesett elolvasni a vallomását. Köszönöm őszinte sorait és gratulálok eredményeihez! A megújult honlapunk látogatói is minden bizonnyal szívesen továbblapoznának az önhöz hasonló történetekért, vagy egyéb tapasztalatokért a Fórum-menüben. Helyünk van… várjuk a hozzászólásokat!
Szeretettel üdvözlöm!
Katalin

Róth Gábor, Pécs (2008. 04. 19.)
Kedves Katalin!
 Ezt a fórumot használom most arra, hogy az elnézését kérjem, amiért nyolc évvel ezelőtt megharagudtam magára.
Akkor „szívtelenül” eltanácsolt a Harmónia Iskolájából! Nem értettem, miért nem akart sok pénzt keresni rajtam...
Annyira szíven ütött soha nem felejthető mondata: „Gábor, nem vállalom fel a sorsa alakítását. Ez a felelősség a magáé! Akkor jöjjön vissza, ha készen áll a változásra!”
Úgy meglepett „arcátlansága”, hogy egy szó nélkül álltam fel és csaptam önre az ajtót. Dúltam-fúltam és dohogtam magamban, megbántam, hogy űrtechnikát néztem ki magamnak. Nagy sokára értettem meg, hogy akkor még nem voltam kellően érett szembenézni a saját érzéseimmel. Azt se tudtam, mit szeretnék kezdeni magammal. A válás kivette minden erőmet, csak a harcra tudtam fókuszálni, amivel megkeseríthetem a lányomat „elrabló” feleségem életét. Ha tudná, mennyi szenvedés következett! Annyi pofont kaptam, kaptunk az élettől, amitől egyszer megálljt kellett parancsolnom az egómnak. „Leszálltam a magas lóról” és megpróbáltam elemezni addigi rossz döntéseimet. Kellettek azok a szenvedések! Megtanítottak befelé figyelni… és nagy sokára meg tudtam fogalmazni, hogy mit nem akarok tovább. Persze, addigra szinte minden barátom sikeresen kijárta az ön iskoláját. Az ő jó hatásukra visszasomfordáltam az ön stúdiójába, de már tervekkel, célokkal és akkor elkezdtük a munkát. Köszönöm, hogy a fiával együtt vett a szárnyai alá! Akkor erre volt szükségem: Dávid figyelemelterelő és szórakoztató teszt-mérkőzéseire, az öntől kapott házi feladatokra, amivel rájöhettem a hiányosságaim okára. Ha nem elemezhettem volna az őseimet a TRMT-táborban, ha nem éreztem volna a feltétel nélküli szeretetüket, ma is a mókuskerekemben forognék.
Köszönöm, hogy megtanítottak jól érezni magam a saját bőrömben! Hálával gondolok magukra! Jó volna több sorstársamról hallani itt, a Fórum oldalain. Azt hiszem, némelyeknek bátorítást jelenthetne. Alig győztem kapkodni a fejem az új honlap érdekességeitől. Nagyon jó lett. Szeretettel üdvözlöm!

Kevevári M. Katalin (2008. 04. 19.)
Szívből köszönöm!
Üdvözlettel: Katalin

Rajna Gabriella (2008. 04. 19.)
Tisztelt Katalin!
Megszólalni nem tudok. Most olvastam az interneten a könyve elején írt őszinte, igaz, emberi bemutatkozását. Folyt a könnyem, amit nem szégyellek.
Gratulálok, és őszintén hiszek abban, hogy sokaknak erőt ad. Mert amikor „megtalál” egy ilyen írás, könyv, az nem véletlen. Erre van szükségünk! Ismeretlenül is szeretettel üdvözlöm Önt és családját!

Kevevári M. Katalin (2008. 03. 20.)
Kedves Tamás!
Köszönjük a jókívánságokat egy valóban "ősrégi" tréningezőtől! Magának is minden jót kívánunk!

Erdélyi Tamás (2008. 03. 20.)
A Harmónia Iskolába jártam, még az "ősidőkben". Ritka rendszerességgel fel-felhívtam Katalint, olvastam az Agytréning könyvet, s elég jól kiigazodtam a régebbi honlapon.
Ez a mostani egészen más. Frissíthető, betoldható, illusztrálható, véleményezhető. Gratulálok!
Beleolvastam a Boldinaplóba és úgy döntöttem, hogy rendszeres olvasója leszek. Irigylem a fiúcskát, hogy ilyen ajándékkal kedveskednek neki. Mintha minden nap születésnapja volna...
És vele: nekünk, olvasóknak is!
Sok örömet, egészséget kívánok valamennnyiünknek!