A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Helyreállító program
Érdemes megkeresni azt az információt, amelyik megrendítette egészségünket. A „Hol a hiba a működésemben?” kérdésre akkor kapunk választ, amikor agyunkban az alfa agyhullámok dominálnak. A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiával – fény- és hangimpulzusokkal – gyorsan és hatékonyan megtaníthatjuk agyunkat az alfa agyhullámok birtoklására.

Ahogyan megbetegítettük, meg is gyógyíthatjuk magunkat
Egészségügyi gondjaink hátterében igen gyakran valamilyen érzelmi megrázkódtatás áll. Ennek eredetét feltárva, rendezve és tudatosítva, tevékeny részesévé válhatunk gyógyulásunknak.
Bármely betegség arra ösztönzi agyunkat, hogy érzelmi konfliktusainkat uralva és egészségünk helyreállításának programját beindítva, elősegítse felépülésünket. A rossz információk megbetegítenek, a jók pedig gyógyítanak bennünket. A betegség oka információhiány – míg a gyógyulás a helyes válasz felkutatásával kezdődik.

Beindul a helyreállító program
Egy-egy szomatikus tünet valójában nem más, mint agyunk lehető legtökéletesebb megoldása arra, hogy fizikai testünk alkalmazkodjék valamely súlyos érzelmi megrázkódtatáshoz, garantálva ezzel a túlélésünket.
Gyakran – de nem minden esetben – elegendő a teljes gyógyuláshoz, ha a súlyos érzelmi megrázkódtatás okát megkeressük, tudatosítjuk, rendezzük magunkban (vagyis megoldjuk a konfliktust), hogy aztán agyunk a helyreállítási programját önműködően elindíthassa.
A „rossz” sejtek termelődése gyorsan és végérvényesen leállítható.
Jó döntés megkeresni a helytelen információt, amely hibás gondolatainkat, szavainkat, cselekedeteinket, mulasztásainkat beindította, és a TRMT segítségével – az alfa agyhullámok birtoklásával – kijavítani azokat.Előző 1 Következő
Budai Horváth József
2008. március 06.