A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
IPM-Elmebajnokság
Örömmel ajánljuk honlapunk látogatóinak figyelmébe, hogy – új játékszabállyal és megújult külsővel – ismét színre lépett az IPM-Elmebajnokság.

Az Interpress Magazin immár három éve nagy népszerűségnek örvendő játéka – mely a http://www.elmebajnoksag.hu  honlapon érhető el – új arculatot kapott. A megváltozott külcsínnel együtt a játék menete is átalakult: a játékosok témakörönként választhatják ki, hogy milyen kérdésekre kívánnak válaszolni – így, többek között, csillagászati, művészeti, történelmi, biológiai és sporttémájú témakörökben, vagy éppen logikai feladványokban való jártasságukban mérhetik össze tudásukat a versenyzők.
A másik legfontosabb újítás, hogy a játékosok egy-egy nap legfeljebb harminc, különböző nehézségű és pontszámú kérdésre válaszolhatnak. Minél több kérdésre ad valaki helyes választ, annál közelebb jut a legfelső, Mindentudó szint eléréséhez, s így annál nagyobb eséllyel érheti el a hónap legjobbja titulust.
A bajnokság havi győztese értékes ajándékokkal gazdagodik, ezen felül lehetőséget kap arra, hogy csapattársával 2009 januárjában harcba szálljon az Eupolisz utazási iroda által felajánlott kalandos utazás elnyeréséért.
Az idén tavasszal nemcsak az IPM-Elmebajnokság újult meg a Word Communications Kiadónál: a már második éve a kiadóhoz tartozó Családi Lap is új köntöst öltött magára.Előző 1 Következő
2008. április 26.