A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Legyen Ön is az együttműködő partnerünk!
Magyarország minden településéről jelentkezhetnek azok a leendő, vagy TRMT-kurzuson már részt vett hallgatók, agytrénerek, akik készen állnak a saját adottságaik kiaknázására és megfelelnek az együttműködés feltételeinek.

Harmónia Iskolánk helyi képviselői lehetnek mindazok, akik a saját szakterületükkel eredményesen ötvözik a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT).

Aki nyitott és akinek a családjában, baráti körében, munkahelyén, ismerősei között élnek olyanok, akik a TRMT segítségével megőrizhetik és fejleszthetik mentális egészségüket, a TRMT szolgáltatással eredményesen bővítheti működését, növelheti vállalkozása bevételeit.

A TRMT módszere a Mind Alive Inc. (Edmonton, Kanada) majd négy évtizedes kutatási eredményeire és az AVS technikára alapozva, a tudati technológia átdolgozásával, a saját praxisomban szerzett majd két évtizedes gyakorlati tapasztalataimmal ötvözve vált igazán felhasználóbaráttá, és hazánkban is sikeresen alkalmazhatóvá.

Ki-ki a maga módján készíti elő a saját TRMT stúdiója megnyitását. Van, aki szövetségest keres, mielőtt hozzákezd, van, aki leendő munkatársával együtt végzi el a TRMT-kurzust, van, aki előadássorozatra kér fel, hogy már a nyitáskor garantálhassa vállalkozása megfelelő forgalmát.

Mindannyian előfutárok vagyunk, akik újfajta életmóddal újfajta viselkedéskultúrát építünk a huszonegyedik század számára. Különböző életkorú tudósok, diákok, tanárok, gyógyítók, lelkészek, menedzserek, művészek, sportolók, közéleti szereplők, aktív nyugdíjasok, családjukban főhivatású asszonyok és még sokan mások keresnek egy-egy jelet eltékozolt kultúránk maradványai között és törekszenek arra, hogy összhangot teremthessenek egyre többekkel. S azért, hogy ez mielőbb bekövetkezzék, edzésben tartják agyukat.

Várjuk az együttműködő partnereket!Előző 1 Következő
2008. novenber 09.