A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Mielőtt beiratkozna
Még mielőtt úgy döntene, hogy jelentkezik a Harmónia Iskola hallgatóinak sorába, javasoljuk, olvassa el az itt következőket, hogy megbizonyosodjék elhatározása megalapozottságáról.

Meglehet, Ön is kipróbált már több olyan technikát-technológiát, aminek segítségével élete számos területén – egy-egy helyzet megoldására – begyakorolta a tanult mintákat. Ám most  valós változást szeretne, mert eddigi beidegződései már nem hozzák meg a kívánt eredményt, s nem segítenek Önnek a váratlan konfliktusai és a káros stresszek kezelésében.

A családban, a munkahelyi vagy baráti közösségben egyetlen ember metamorfózisa is magával hozhatja a többiekét, úgyszintén kapcsolatrendszereik módosulását.

A kívánt változásnak tehát Öntől kell kiindulnia: az Ön gondolatainak-érzéseinek a fejlődése – az Ön pozitív hatása – késztetheti szeretteit, munkatársait, barátait is a továbblépésre.
A problémák megoldásában a felelősséggel meghozott és következetesen véghezvitt döntései tehát közvetlenül segítenek Önnek, közvetve pedig mindazoknak, akikkel kapcsolatban áll.
Harmónia Iskolánkban megismerkedhet a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiával (TRMT), melynek birtokában tudatosabban formálhatja a saját életét, és kedvezőbb hatással lehet mindazokéra, akiket szeret, akikért felelősséget érez, akikre számít.

Szellemi műhelyünkben legelőször is saját határai és korlátai feltérképezéséhez kaphat segítséget.

A TRMT új életforma és viselkedéskultúra. Ötvözhető a pszichológiával, pedagógiával, orvoslással – s jóllehet, letisztult elemeiket tartalmazza is, de ezeknél  sokkal egyszerűbb módszer.
A Harmónia Iskolánk által kidolgozott TRMT önálló rendszerként működik. Eszköze, az AVS-készülék, a legmagasabb szintű működésre, a tudatra hat.

A több évtizedes tudományos háttér biztonságot nyújt a kétkedőknek is: www.mindalive.com

Harmónia Iskolánkban kipróbált TRMT-alkalmazók vagy TRMT-oktatók látják el az Ön humán kíséretét, akiknek tudása, tapasztalata mindenkor azt ígéri hallgatóinknak: amennyiben készek a változásra – természetes energiáik mozgósításával – a legnehezebb, legkilátástalanabb helyzetekből is kijuthatnak a saját erejükből.

A TRMT elsősorban a mentálisan egészséges, tudatos emberek fejlesztésére alkalmas. Aki ezzel a relaxációs-meditációs technikával folyamatosan „dolgozik önmagán”, élete végéig képes megőrizni mentális egészségét.
A rendszeresen TRMT-zők sejtszinten képesek érzékelni, ha – bármely anomália miatt – mozgósítandó energiára van szükségük.

Amíg hallgatóink a kívánt tudatszintre érnek, különböző stációkon haladnak keresztül: változó állapotok, gödrök, emelkedések, megtorpanások, magaslatok követik egymást. A mentális tisztaság megszerzése időbe telik. Az ezzel járó katarzisokat – utunkat, sorsunkat – értelmetlen (és valójában lehetetlen) kikerülni.

A TRMT-alkalmazásban használt DAVID típusú AVS-készülékek tudományos kísérletekkel igazoltan rendkívül hatásosan támogatják a relaxációt, a meditációt és az energetizálást.
A készülék használata nem ajánlott azoknak: akiknél korábban agyi elváltozást észleltek, epilepsziás, fény-epilepsziás vagy más, nem epileptikus (fiziológiás vagy pszichogén) eredetű roham lépett fel, szívritmus-szabályozó készüléket kaptak, továbbá akik bétablokkolót szednek, valamint kábítószer- vagy alkoholfüggőknek – kivéve orvosi javaslat és ellenőrzés esetén.

Tekintse meg Fotóalbumunkat!

Olvasson bele a Tapasztalatok menüpontba is!Előző 1 Következő
2008. március 13.