A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Kornél és a kommunikáció
A Budapest-Bristol Express társulata szeretettel meghívja Önt és kedves családját Óbarokra, Kornél és a kommunikáció című bemutató előadására.

A Budapest-Bristol Express társulata szeretettel meghívja Önt
és kedves családját

Kornél és a kommunikáció

című bemutató előadására.


Helyszín:
a Namasté-ház, a kétszáz éves óbaroki kúria udvara,
Óbarok,  Fő út 17.Időpont:
augusztus 23. szombat, 18 óra.


Résztvevők:

Debreczeny Edith
Rudas Attila
Gecse Gábor
Brunner Tamás


Brunner Tamás, az előadás író-rendezője civilben ügyvéd, büntetőügyekkel foglalkozik. A munkája kapcsán többféleképpen is megfigyelheti az embereket, ezért – amikor csak ideje engedi – összefoglalja az élményeit, tükröt tartva elénk is, hogy nevessünk-sírjunk, mikor megpillanthatjuk magunkat vagy másokat olyannak, amilyenné a válaszaink, megoldásaink tesznek bennünket.

Brunner Tamás egyik könyvéről ezt olvashattuk:
Alíz, a dizőz és más történetek
Ez egy jó könyv, jó írásokkal. Olvasható novellák plasztikus figurákkal. Mereng rajta az ember. Már persze csak akkor, ha tudja, mi az a merengés... Csak, ha tudja, milyen az: üldögélni a Duna rakpartján, hátrafelé könyökölve (úgy, hogy egy kissé nyomja az ember hátát a kő) -, és milyen az: nézni föl a kék égre, a felhőkre, itt-ott egy-két sirály, libbenő
szárnnyal... Csak ha tudja, milyen a múlt századba, vagy még régebbre visszamenni, meglátni a Duna fölött, az emlékek felhőiben tükröződni nagyszüleink és dédszüleink Pestjét, őseink országát... (...) A szerző negyven évesen jelentkezik be, ez kezdésnek talán későn van, de nem számít. Egyedül az olvasó számít, aki talán nagyobb eséllyel igazodik el saját életén e novellák olvastával, jobban tud választani majd, mi a fontos, s mi nem. S nagyobb szeretettel néz vissza közös múltunkra, történelmünkre is, mert növekszik benne a megértés: mért lettünk olyanokká, amilyenek vagyunk.

TRMT-zőnk, Pethó Adél pszichológus – az est házigazdája –, a szervezők és a közreműködők minden kedves TRMT-zőt sok szeretettel várnak!

Olvasóink tájékoztatására: Óbarok község Bicske mellett található.Előző 1 Következő
Kevevári M. Katalin
2008. augusztus 15.