A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Küzdelmes sors a 22 éves Varga Normané. Négy esztendővel ezelőtt szép reményekkel készült a következő évi európai bokszversenyre, amikor a szilveszteri buliból hazafelé rátámadtak és a villamos alá lökték. A bal karját mindössze kétcenti széles bőr tartotta, izom és ér elszakadt...

Csákvári Zita hosszú út végén talált rá a Harmónia Iskolára, ahol a TRMT rendszerének alkalmazása során újra és újra átélte azokat a lelki magasságokat és mélységeket, melyek valaha is bearanyozták az életét, illetve amelyek némelykor konfliktusba sodorták. Itt következő vallomásában elolvashatjuk, hogy a számtalan újrafogalmazás az átalakulás olyan folyamatába vezette, amiért ma már hálás a sorsának és mindazoknak, akik őt választják tanáruknak.

A fenti „ütős” címet vétek lett volna nem „eljátszanunk”. Megmagyarázom: mindenről a playback színház tehet, úgyhogy ne mondjon le Sütöri Ági! Amennyiben minden marad a régiben, majd jól bemutatjuk a színházat… Áttűnések? Át hát! Játékos kedvünknél csak komoly szándékunk nagyobb: hirdetni, hogy a TRMT segít még jobbá, még erősebbé, még barátságosabbá, még toleránsabbá, még ügyesebbé, még okosabbá válni. Szakolczai Krisztina, az Áttűnések Improvizációs Színház társulatának művésze mindezt naponta így tapasztalja.

Sunita Abplanalp (Svájc) hegedű szólóestje

A szülők, de talán még az iskolások – bármennyire égjenek is az olimpiai nekiveselkedések lázában – sem feledkezhetnek meg arról, hogy még néhány röpke nap és kezdődik az új tanév. Az örök olimpia, ahol a készülődés és a helytállás is folyamatos, érdemjegyekben mérhető, jövőt alapozó elfoglaltság. E munkálkodás lendületének megőrzésében, hatékonyságának ugrásszerű emelésében siet a segítségükre a tudományos relaxációs meditációs technológia (TRMT) tanulástámogató programsora.

Nem mondtam el senkinek, elmondom hát mindenkinek – másfél évtizede még jobbára azon mesterkedtem, hogyan hárítsam el édesanyám ajánlatát: tanuljam ki a Harmónia Iskolánkban alkalmazott Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát.

Harmónia Iskolánk TRMT-kurzusán részt vett hallgatóink számára összefoglaljuk, hogy mit kell teljesíteniük és tenniük az együttműködő partneri kapcsolat megvalósításáért.

Mayer Róbert céltudatos ember, semmit sem bíz a véletlenre. Amit a saját erejéből elért, megbecsüli, fejleszti – miképpen a mentális állapotát is, hiszen a Harmónia Iskola tréningezője. Hogy képességei ne kopjanak és az erősebbnél is erősebb, a jobbnál is jobb maradhasson, rendszeres agytréninggel is gondoskodik testi-lelki-szellemi-érzelmi egészségéről.

A Budapest-Bristol Express társulata szeretettel meghívja Önt és kedves családját Óbarokra, Kornél és a kommunikáció című bemutató előadására.

„Minden egyes találkozáskor nem csak én találkozom, hanem velem is találkoznak. Nem arról van szó, hogy az egyik embernek segítségre van szüksége, a másik pedig megadja azt. Aki kéri a segítséget, annak nyilvánvalóan szüksége van rá, de aki a segítséget adja, annak is segítségre van szüksége, hogy megtalálja a kellő szavakat, a jó 'tanácsot', hogy valódi és hiteles legyen a reagálása. A valóság sokkal kölcsönösebb, mint hinnénk.” (http://www.sos505.hu/ale.html)

Az Operaház vezetése úgy döntött, hogy június 16-án – a közelmúltban elhunyt ifj. Nagy Zoltán balettművész, tanár családjának megsegítésére – jótékonysági balettestet rerndez.

Kovács Vanda színművésznő mindennapjai a próbák, a színpad, a szinkron és a forgatások egymásutániságában telnek. Őt a TRMT legfőképpen az állandó összpontosításban, teljesítményei növelésében segíti.

Örömmel ajánljuk honlapunk látogatóinak figyelmébe, hogy – új játékszabállyal és megújult külsővel – ismét színre lépett az IPM-Elmebajnokság.

Dr. Csehpál Etelka hosszú időn át dolgozott háziorvosként és pszichoterapeutaként Csongrád megyében. Sokféle lelki terhétől-gondjától szabadult meg a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia segítségével, s időközben arra az elhatározásra jutott, hogy gyógyító vállalkozásában hasznosítja a TRMT ismeretanyagát.

Az orvosi hivatás stresszterhelései a Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia (TRMT) elsajátításával és egyedülálló mentális segédeszközének, a DAVID PAL tipusú audiovizuális stimulációs (AVS) készülék használatával hatékonyan, eredményesen kezelhetőek, a kiégési tünetek megelőzhetőek.

Ki vagyok én? címmel hétvégenként folyamatosan induló TRMT-táborba hívjuk az érdeklődőket Gyulára. A tábor idején mentális állapotfelmérést, AVS-programokat és értékelést, valamint élményfürdőzést kínálunk a résztvevőknek.

Honlapunk látogatóinak kérdéseivel időről időre megkeressük Harmónia Iskolánk alapítóját, Kevevári M. Katalint.

Aki szenvedélybetegsége okán megjárta a földi pokol minden bugyrát, és akit a szenvedések útvesztői önfeladásra késztetnek, s mindezek közepette – a mentális állapotainak változása hatására –, elér a megvilágosodás pillanatáig és – felhasználva a segítő emberek módszereit – meggyógyítja önmagát, annak elhihetjük: azzal, ahogyan kikecmergett a maga nyavalyáiból, másokat is fel tud segíteni a mélyről.

Dr. Domján László orvos-kandidátus a Nemzetközi Agykontroll Szervezet magyar vezetője. Néhány éve egy agytréner készülék tulajdonosa. Levelének részletéből kiderül, hogy a tartósan nyomasztó élethelyzet átmenetileg kimerítheti a legerősebb mentális állapotú embert is.

Érdemes megkeresni azt az információt, amelyik megrendítette egészségünket. A „Hol a hiba a működésemben?” kérdésre akkor kapunk választ, amikor agyunkban az alfa agyhullámok dominálnak. A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiával – fény- és hangimpulzusokkal – gyorsan és hatékonyan megtaníthatjuk agyunkat az alfa agyhullámok birtoklására.

A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát alkalmazók közül többen is tollat ragadtak, hogy leírják a tapasztalataikat. Ebből nyújtunk át egy csokorra valót Olvasóinknak.