A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Idézetgyűjteményünket Michael Joyce (képünkön), a DAVID ALERT típusú AVS-készülék programjai készítőjének megállapításaival kezdjük.

Nem mondtam el senkinek, elmondom hát mindenkinek – másfél évtizede még jobbára azon mesterkedtem, hogyan hárítsam el édesanyám ajánlatát: tanuljam ki a Harmónia Iskolánkban alkalmazott Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát.

Dr. Csehpál Etelka hosszú időn át dolgozott háziorvosként és pszichoterapeutaként Csongrád megyében. Sokféle lelki terhétől-gondjától szabadult meg a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia segítségével, s időközben arra az elhatározásra jutott, hogy gyógyító vállalkozásában hasznosítja a TRMT ismeretanyagát.

Dr. Domján László orvos-kandidátus a Nemzetközi Agykontroll Szervezet magyar vezetője. Néhány éve egy agytréner készülék tulajdonosa. Levelének részletéből kiderül, hogy a tartósan nyomasztó élethelyzet átmenetileg kimerítheti a legerősebb mentális állapotú embert is.

A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát alkalmazók közül többen is tollat ragadtak, hogy leírják a tapasztalataikat. Ebből nyújtunk át egy csokorra valót Olvasóinknak.