A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
Dr. Domján László
Dr. Domján László orvos-kandidátus a Nemzetközi Agykontroll Szervezet magyar vezetője. Néhány éve egy agytréner készülék tulajdonosa. Levelének részletéből kiderül, hogy a tartósan nyomasztó élethelyzet átmenetileg kimerítheti a legerősebb mentális állapotú embert is.

Mivel néhány kellemetlen esemény miatt éppen alacsony energiaszinten jártam, igent mondtam az ajánlatra, vállaltam a kezeléssorozatot.
Már évek óta dédelgettem egy olyan, hanghordozón rögzített anyag elkészítésének tervét, amely a beteg embereknek segít meggyógyulni, függetlenül attól, hogy az illető végzett agykontroll tanfolyamot vagy sem... Háromszori nekifutásra is csupán félkész alkotás született. Azon a nyáron Amerikában is tanítottam. Munkatársaim már régóta elkészültek a mondanivalójukkal, s rám vártak.
Csakhogy energia nélkül az ilyen munka nem megy. Agytrénerem minden előírását betartva, elkezdtem a passzív relaxációs-meditációs gyakorlatokat. Az agytréner készüléket rendszeresen használva, igen kellemes vizuális élményként éltem meg a programok során tapasztaltakat.
Aztán valami furcsa történt. Újra energikus lettem!
Az agytréner készülék és agytrénerem nélkül ez, bizony, nem sikerült volna.
Köszönet érte a készülék megalkotóinak is!

Dr. Domján LászlóElőző 1 Következő
2008. március 25.