A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
TRMT-alkalmazók
Ma már senkit nem szükséges meggyőzni a mentális fejlődés, az életfogytig tartó tanulás, a szellemi méregtelenítés, a higgadt gondolkodás és a derűs problémamegoldás szükségességéről.

A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia alkalmazásával éber, tettre kész állapotban tarthatók:
• a versenyhelyzetben teljesítők;
• a kiegyensúlyozottságra törekvők;
• a mindig túlterhelt diákok, tanárok, gyógyítók, menedzserek;
• az érzékeny lelkű művészek;
• az élre törő sportolók
  és így tovább.

A TRMT alkalmazása során belső fejlődést tapasztalunk: mentálisan erősebbé, terhelhetőbbé, kreatívabbá, kitartóbbá, érzelemgazdagabbá válhatunk.
A fejlődésre és kiteljesedésre vágyók tudata tágítható, amihez a mai idegőrlő világban az eddiginél is több energia szükséges. Harmónia Iskolám hallgatói – a TRMT alkalmazásával – megtanulhatják a saját energiáikkal való gazdálkodást.

A TRMT-alkalmazók természetes törekvése, hogy otthonukban saját audio vizuális stimulációs (AVS) készülék is legyen, mert így – a TRMT-kurzuson elsajátított életforma-viselkedéskultúra részeként – önállóan, szükségleteik szerint támogathatják a saját és a környezetükben hozzájuk fordulók mentális fejlődését.

A TRMT-alkalmazók később a Harmónia Iskola együttműködő partnereként, azután pedig TRMT-oktatóként segíthetik mások mentális előrehaladását.Előző 1 Következő
2008. március 14.