A FELISMERÉSTŐL
A HARMÓNIÁIG
 
Kevevári M. Katalin
Harmónia Iskolája
A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát (TRMT) Harmónia Iskolánkban tanítjuk
TRMT-bérlet
Magasabb tudatosságra törekvő vendégek számára – Harmónia Iskolánkban – a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia (TRMT) kurzus elvégzése és az audio vizuális stimulációs (AVS) eszköz megvásárlása nélkül is lehetőségük van egyéni stresszelvonó-kúrán résztvenniük.

„Fortius! Citius! Altius!”
(Erősebben! Gyorsabban! Magasabbra!)

A tréning minden alkalommal egy kényelmes masszázsberendezésben történik, aminek bekapcsolása nem kötelező. Egy-egy TRMT-program – az edzésterv alapján – akár 20-45 percig is eltarthat.

A TRMT-bérlet tíz alkalomra szól és 5 hétig érvényes; tartalmaz egy állapotvizsgáló konzultációt is. A bérlet ára: 58.000 Ft/fő (névre szóló, másra át nem ruházható).

Minden bérlettulajdonost megajándékozunk az Agytréning (Harmónia fénnyel, hanggal) című könyvvel.

Váltson TRMT-bérletet saját részére és azoknak is, akiket szeret, akikért felelősséget érez, akikre számít!

Kedves Olvasó!
Annak érdekében, hogy biztonságosan használhassa AVS-készülékét, és mások hasznára is lehessen vele, javasolt részt venni egy saját élményű
TRMT-kurzuson.

Két évtizedes tapasztalataimmal állok rendelkezésére.

Tekintse meg Fotóalbumunkat!

Olvasson bele a Tapasztalatok menüpontba is!

TRMT-zőink európai központja, a világhírű cseppkőbarlang közelében levő Aggteleki „TITANUS” ház várja azokat a vendégeket, akiknek mindössze egy hétvége adatik arra, hogy kipihenjék hónapok óta tartó fáradalmaikat. Stresszelvonó kúránkon három nap alatt olyan fitté válhatnak, mintha két hetet üdültek volna!

Tekintse meg:
www.stresszelvonokura.hupont.huElőző 1 Következő
2008. március 14.